Sandøy Byggservice AS

Sandøy Byggservice AS er din lokale byggmester på Askøy, vi kan hjelpe deg med alt fra en komplett ny enebolig, til ombygging, rehabilitering, tilbygg, påbygg eller enkle serviceoppdrag.

Link til hjemmeside

Bergens Bygg AS

BergensBygg AS er et firma som leverer tjenester innen renovering, modernisering, oppussing og vedlikehold av bygninger og eiendomsmasse, alt innen fasade-rehabilitering av murhus og pusshus.

Link til hjemmeside

Topo Oppmåling AS

Med over 20 års erfaring fra landmåling og ledningsmåling kjenner vi bransjen og hva kundens reelle behov er. Å dele denne erfaringen er viktig for oss, slik at kunden får den mest økonomisk fordelsaktige løsningen og leveransen.

Link til hjemmeside

Klimabygg AS

Klimabygg utfører alle tømrertjenester som oppføring av nybygg, rehabilitering, restaurering, oppgradering, prosjektledelse og utbedring av byggskader. Alle ansatte har norske fagbrev i tømrerfaget, og byggelederne har solide tilleggsutdannelser. Dette sikrer at du som kunde får den best tenkelige hjelpen ute på byggeplassen.Flere av tømrerne våre er Enova-sertifiserte energirådgivere. Hvis du bestiller energirådgivning fra oss kan vi tilby deg en tiltaksplan og energiattest.

Link til hjemmeside

VVS Eksperten Askøy

Vi spesialiserer oss på; -Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg. -Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg. -Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering av hus, hytter, industribygg og andre næringsbygg. -Montering og service på varmepumper. -Oppussing og modernisering eller helrenovering av badet. -Fra mindre utskiftninger av f. eks toalett eller dusjløsning, til helrenovering av baderom, vaskerom og andre våtrom.

Link til hjemmeside

Safe Brannvern AS

Safe Brannvern AS er en totalleverandør av brannvernmateriell. Vi er i dag en ledende aktør i vår bransje, og har siden starten i 1983 etablert et vidt spekter av kunder i hele Norge med hovedvekt på Vestlandet. Vi har kontorer, kurslokaler, velassortert lager og fullt utstyrt serviceverksted i Storebotn Næringspark på Askøy utenfor Bergen. Vi leverer utstyr og tjenester til industri, shipping, kommuner, brannvesen, Forsvaret og det private marked.

Link til hjemmeside

Byggmester Borgar Bernhardsen AS

Vi har mer enn 20års erfaring innen tømrer og byggmester faget. Vi har spesialisert oss på uavhengig kontroll og trykktesting samt termografering av bygg. Bedriften består i dag av Byggmester Borgar Bernhardsen og 3 ansatte tømrere. Vi er en framtidsrettet bedrift med fokus på kvalitet. Vårt varemerke: -Kundens ønske i fokus. -Konkurransedyktige priser. -Høy kvalitet på utført arbeid. -Tilgjengelighet.

Link til hjemmeside

BergensboligAS

Vi har erfaring både fra bygging av flermannsboliger, eneboliger, hytter og rehabilitering av forskjellige hus og leiligheter. Vår håndverkserfaring gjør at vi kan binde tradisjon sammen med ny teknologi. På denne måten fullfører vi raskt alle oppdrag som vårt firma påtar seg, og prisen på arbeidet blir derfor ikke høy.

Link til hjemmeside

Bergen taktekker & blikkenslagerservice

Vi utfører alle typer takreparasjoner, taktekking, montering av takvindu, produksjon og montering av alle typer beslag, takhetter, beslåing av skorsteiner, montering av snøfanger, stigetrinn, stigesikring og feieplattform, takrenner/ nedløp, båndtekking av tak og fasader. Vi utfører også service, vedlikeholdsoppdrag og tømrerarbeid.

Link til hjemmeside

ASW Bygg AS

ASW Bygg AS er en sentralt godkjent mesterbedrift, basert i Bergen, og kjent for å være en trygg og solid leverandør av håndverkertjenester til privatpersoner og bedrifter. Selskapet tar på seg alle typer oppdrag, herunder eneboliger/ leiligheter, oppdrag for borettslag og sameier, næringsbygg og offentlige bygg.

Link til hjemmeside

Tømrer Terje Gangstø

Nybygg-tilbygg-rehabilitering-garasjer-tak. etc

Link til hjemmeside

Hus1 Østfold

Hus1 Østfold er forhandler og leverandør av Hus1 Norge sine hus. Vi holder til i Sarpsborg og leverer både eneboliger og prosjektboliger.

Link til hjemmeside

Til-Huset

Vi leverer ikke kataloghus, men et hus som er tilpasset dine ønsker og ditt behov. Derfor er alle våre hus og hytter spesiallaget etter dine mål og dine ønsker. Ta gjerne utgangspunkt i et av våre hus eller har du egne tegninger, skisser eller ideer, kontakt så skal vi hjelpe deg med bygget.

Link til hjemmeside

Askøy Rørservice

Med 12 års erfaring i rørleggerfaget, har vi erfaring og kompetanse innen faget, og du vil være trygg på at jobben blir utført fagmessig. Vi har mesterutdanning og bred kompetanse innen rehabilitering av bad og våtrom. Vi utfører service, varmeanlegg, nybygg og rehabilitering.

Link til hjemmeside

Skjønhaug Betong

Skjønhaug Betong As er en liten bedrift som holder til i Vestland fylke og driver hovedsakelig med betongarbeider som garasje, grunnmur, ringmur, fundamenter, plater og dekker, forstøttningsmurer med og uten mønster, murkanter osv.

Link til hjemmeside

Soltvedt Maskin AS

Soltvedt Maskin ble etablert på Askøy utenfor Bergen i 2007. Vi er en kvalitetsbevisst maskinentreprenør med lang fartstid i bransjen. Vi strekker oss langt for våre kunder, og er opptatt av å levere arbeid vi er stolt av — hver eneste gang. Vi tar oppdrag over hele Bergen og enkelte andre steder i Vestland på forespørsel.

Link til hjemmeside

Murmester Hilleren

Med mange års erfaring på forskjellig oppdrag i Bergen, har vi opparbeidet oss en stor kompetanse på alt innen murerarbeid. Vi ønsker til enhver tid å imøtekomme kravene kunder har til en murer, med tanke på løsninger, leveringstider og priser.

Link til hjemmeside

Vera & Kyte

Our design studio is always seeking new impressions, eager to discover the trigger for our next idea. This curious approach leads us to constantly explore new materials and aesthetics in all our projects ranging from objects to spatial design. Applying an analytical approach we seek to transform our curiosity into products that will engage you. Through our work we hope to share our genuine enthusiasm for design!

Link til hjemmeside

Veranda

Veranda har i mange år hatt gleden av å levere mange flotte prosjekter til forhandlere og kunder over hele landet. Alt fra den enkleste skyvedør til det mest komplekse glassbygg har møysommelig blitt produsert på verandafabrikken i Bergen og levert i hensiktsmessige moduler til den respektive kunde.

Link til hjemmeside